Het is mijn missie om mensen

pijnvrij te maken en te begeleiden

naar het gewenste  resultaat  

Mijn naam is Joey Buskermolen en van jongs af aan ben ik fanatiek aan het sporten.  Voetballen en fitness zijn mijn grootste hobby’s, maar alles met een bal en competitie vind  ik ook leuk!  

Tijdens het sporten waren blessures geen uitzondering. Dit zorgde bij mij voor frustratie.  Ik was opzoek naar een blijvende oplossing. Er moest toch iets zijn waardoor ik mijn sport  weer goed kon uitoefenen? En zo begon mijn zoektocht naar dé oplossing.  

Na lang zoeken ben ik in aanraking gekomen met een zeer effectieve methode. Een  methodiek die gericht is op de oorzaak in plaats van symptoombestrijding. En met succes.  Ik werd geïnspireerd en wilde hier meer over weten. Waarom maakte dit het verschil en  waarom leverde dit wel het gewenste resultaat? 

Ik besloot dat ik hier mijn werk van wilde maken. Na het succesvol afronden van de  benodigde opleidingen, ben ik begonnen om pijnklachten te verhelpen.  

We kwamen er al snel achter dat deze behandelmethode zeer effectief is, maar slechts  een deel van de puzzel. Ik ben constant opzoek naar nieuwe kennis en praktische tools om  jou als klant nog beter en sneller te helpen.  

Mensen pijnvrij de deur uit laten lopen geeft mij een enorme KICK!  

SAMENWERKING MET C-kracht 

“Van je passie, je werk maken”  

De samenwerking met C-kracht geeft mij de mogelijkheid om de klant: - achter de oorzaak van hun pijnklacht te laten komen;  

- meer energie te laten krijgen;  

- blijvend af te rekenen met overtollig vet;  

- spiermassa op te bouwen;  

- te coachen op mindset;  

- beter te laten slapen  

- controle te laten krijgen over chronische ziektes en aandoeningen;  

Wij zien dagelijks dat je “mind” en “body” volledig met elkaar in verbindingen staan en  dat leefstijl en de manier waarop je denkt hier enorme impact op maakt. Zowel positief  als negatief. Naast onze effectieve behandelmethode kijken we naar alle peilers van het  leven om je zo goed mogelijk te helpen.  

Dit SLUIT PERFECT AAN BIJ MIJN MISSIE  

“Als je goed voor je lichaam

zorgt, zorgt je lichaam goed voor

jou”  

De kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan, gebruik ik nu om klanten zo snel mogelijk  van hun klachten af te helpen en te houden. Dat wilt toch iedereen? Het geweldige aan het  verhaal is, is dat je deze situatie zelf kunt veranderen in combinatie met onze hulp. 

Pijn is voor velen een onderdeel van hun leven geworden. “We moeten er mee leren  leven”, is een vaak gehoorde kreet. Wij weten dat het anders kan zijn.  

Als je bij ons in de ruimte komt, help ik je het beste uit jezelf te halen door te leren hoe  je voor je lichaam kunt zorgen. Hoe we dit doen is gemakkelijk en snel te leren. Vertrouw  op het proces, Jouw proces. 

Ben jij klaar om te investeren in je lichaam, zodat je het lichaam kunt geven wat het  nodig heeft? Als ruil krijg jij het gewenste resultaat.  

Dit is een WIN WIN situatie.  

Ik kijk er naar uit om je te helpen. De koffie staat klaar!

Recente artikelen

Hieronder vind je de meest recente artikelen. Je vindt alle artikelen in het blogoverzicht.

Even voorstellen - Timo Keizer, nieuwe junior behandelaar

Even voorstellen - Timo Keizer, nieuwe junior behandelaar

Lees verder
De pijn in mijn rug was zo heftig. Ik wist niet waar ik het zoeken moest.

De pijn in mijn rug was zo heftig. Ik wist niet waar ik het zoeken moest.

Lees verder
C-kracht ook voor mentale veerkracht

C-kracht ook voor mentale veerkracht

Lees verder

Je wereld zal nooit meer hetzelfde zijn

Heb je al langer last van complexe klachten? Kom langs en wij kijken graag, tijdens een gratis intakegesprek, of wij je kunnen helpen.